Shipping + Returns
 

 

Yleistä tietoa toimitusehdoista

Nämä toimitusehdot koskevat design paletin ja asiakkaan välisiä ostoja ja tilauksia. Tuotteita myydään täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja valittuihin maihin EU:n alueella ja sen ulkopuolella. Design palet pidättää oikeuden muokata ja päivittää tarpeen vaatiessa esitettyjä toimitusehtoja. Nämä tilausehdot ovat astuneet voimaan 23.07.2018.

Tilaaminen
Tilatessaan tuotteita asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitustavat
Tilaukset lähetetään Suomen Postin kautta. Asiakkaan vastuulla on osoitetietojen oikeellisuus ja paikkansapitävyys.

Toimitusaika
Tilauksen käsittelyyn varataan 1-3 työpäivää. Toimitus Suomessa vie 3-7 työpäivää. Ulkomaille tilauksen käsittely 1-3 työpäivää ja toimitus 5-12 työpäivää. Mainitut toimitusajat eivät koske tilaustuotteita, tai tuotteita, joita ei ole varastossa. Varastosta löytymättömien tuotteiden tilausten käsittelyyn varataan 7-14 arkipäivää.
Design palet pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen tai muuttamiseen, jos tilauksessa ilmenee odottamattomia ongelmia. Tällaisessa tapauksessa sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.

Toimituskulut
Toimituskulut määräytyvät tilauksen loppusumman mukaan. Design palet tarjoaa yli 200 € tilaukset ilman postikuluja. Muissa tapauksissa postikustannukset ovat seuraavanlaiset:

Kirje alle 100g Suomeen 1,50€ Eurooppaan 1,60€
Kirje alle 250g Suomeen 2,20€ Eurooppaan 3,20€
Kirje alle 500g Suomeen 3,00€ Eurooppaan 5,10€

Postipaketti koon mukaan 5,20€-19,90€
Toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä.
Pidätämme oikeuden postikulujen muutoksiin.

Maksutavat ja hinnat
Maksu suoritetaan Paypalin tai Apple Payn välityksellä.
Tuotteiden hintoihin sisältyy arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteiden tilaaminen ulkomaille
Otathan huomioon, että mikäli tilaat tuotteita Suomen ulkopuolelle ja haluat palauttaa tilauksesi, palautuskustannukset kuuluvat asiakkaalle.

Palautus
Asiakkaalla on 14 päivän aikana tilauksen vastaanottamisesta mahdollisuus päättää haluaako hän palauttaa tilauksen vai pitää sen. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse designpalet@gmail.com niin lähetämme sinulle palautusohjeet. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä.
Palautuksen postikustannukset kuuluvat asiakkaille. Poikkeuksena palautuksissa ovat tilanteet, joissa asiakas on saanut viallisen tuotteen tai väärin toimitetun tilauksen. Tällöin maksamme postikustannukset. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.
Palautamme maksun heti kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautetun tilauksen.

Yhteystiedot
Design Palet
0405192621
designpalet@gmail.com

Lautamiehentie 10c17, 01510 Vantaa

Force majeure
Mikäli ilmenee ylivoimainen este, joka on sopimuksen osapuolista riippumaton kuten luonnonkatastrofi, sota, häiriö yleisessä liikenteessä tai suorituksen estävä viranomaisen toiminta, design palet ei vastaa mahdollisesta tilauksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä.

Riitojen ratkaisu
Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Vantaan käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.